Kantoor artikelen


Ordners

Afmetingen: Hoogte 2,7   cm  Breedte 2,4 cm

De ordners zijn uitgevoerd in vier kleuren: zwart gewolkt, grijs gewolkt, groen of rood.

De rug van de ordner is voorzien van een zilverkleurige ring en een etiket. Aan de binnenzijde van de ordner zit een zilverkleurig twee rings-”mechanisme”. De ordner is voorzien van vijf gekleurde tab-bladen met tussenliggende documenten.

De prijs van dit artikel bedraagt  € 22,50

 


Kasboek

Afmetingen: Hoogte 2,6   cm  Breedte 2,0 cm

Het kasboek is uitgevoerd in vijf   kleuren, groen, rood, zwart, lichtgrijs of bruin. De rug is gemaakt van   textielprint papier, de voorzijde is voorzien van een etiket met het woord   kasboek. De binnenzijde van het kasboek heeft een zogenaamde kasboekindeling met   een maand- inkomsten- en uitgaven vermelding.

De prijs van dit artikel bedraagt  € 8,-

 


Schriften

Afmetingen:  Hoogte 1,8  cm, breedte 1,4 cm

De schriften zijn uitgevoerd in de vijf kleuren, rood,  blauw, geel, wit-zwart ‘koe’ print en bruin/wit ‘ giraf print. Het schrift  heeft net als een 1:1 schrift twee nietjes in de rug. De kaft is voorzien van  een etiket.  Op verzoek schrijf ik een tekst naar keuze op het etiket  en/of op de eerste pagina van het schrift.

De prijs van een schrift bedraagt € 1,50


Gelinieerd kladblok

Afmetingen:  Hoogte  2,5 cm, breedte 1,9 cm

De, ‘100’ pagina’s gelinieerde papier, kladblokken zijn er  in twee uitvoeringen; Witte pagina’s met een zwarte bovenrand

en gerecycled  papier met een rode boven rand. Ze zijn beschikbaar in 6 talen; Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en het Zweeds. Het kladblok heeft een voorblad, 11 gelinieerde vellen en een kartonnen achterkant. Op verzoek schrijf ik een tekst naar keuze op het eerste  vel.

De prijs van een kladblok is € 2,50

 


Briefpapier

Afmetingen: Hoogte 2,1   cm  Breedte 4,0 cm

De map van het briefpapier is uitgevoerd in imitatieleer of boekbindlinnen, in diverse
Briefpapierkleuren. Aan de linkerkant van de binnenzijde zit een enveloppen vakje waarin zich enkele enveloppen bevinden. Aan de rechterkant van de binnenzijde zit een tien pagina’s   tellend schrijfblok. In de rug van de map zit een echt schrijvend potlood. Het voorblad van het schrijfblok en het enveloppen vakje zijn uitgevoerd in   bijpassend handgemarmerd papier.

De prijs van dit artikel bedraagt  € 23,00


Stofmap

Afmetingen  hoogte 3 cm breedte 2,3 cm

Onmisbaar in  het kantoor zijn de stofmappen. De mappen  zijn beschikbaar in de ‘oude kleuren’ onbestendig groen, geel en lila. Ook voorradig hebben we de mappen in moderne kleuren, licht blauw en roze

De prijs van deze mappen bedraagt: € 1,50

 


Tekenmap

Afmetingen: Hoogte 2,25   cm  Breedte 3,1 cm

De tekenmap wordt uitgevoerd in   vier verschillende kleuren handgemarmerd kievitspapier, te weten groen, geel, blauw en lila. De binnenzijde van de map is met een bijpassende kleur papier bekleed.
De tekenmap wordt gesloten met zwart zijden bandjes. De hoeken van de map zijn verstevigd door textielprint papier. Bij de map worden twee tekeningen cq. schilderingen geleverd.

De prijs van dit artikel  bedraagt  €   12,50

 


Plakband

De plakbandrol houder komt uit Mexico en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij aankoop ontvangt u nog twee extra rolletjes plakband.

De plakbandrol houder incl. twee extra rolletjes plakband  kost €19,00

 

 

 


‘Stalen’ kantoormeubelenordners in kast

De metalen stellingkasten hoog en laag of het metalen bureau met het houten tafelblad zijn alleen verkrijgbaar tijdens beurzen.

ordners in kast 2


Luxe inpakpapier

‘Offset’ gedrukt papier, schaal 1:12. drankflesje
Te gebruiken voor diverse doeleinden zoals;
wijnflessen verpakking, cadeau’s, kerstkaarten, etc.

Alleen verkrijgbaar tijdens beurzen.

kado papier