Als hij dat niet doet, zal hij aan het einde van die periode

Franse rechtbank keurt uitlevering voor verdachte goed in aanval op Joods Museum

VERSAILLES Frankrijk 2018 moncler (Reuters) Een Franse rechtbank keurde donderdag de uitlevering aan Belgi van de moncler jassen outlet Franse verdachte goed in een schietpartij op 24 mei in het Joods Museum in Brussel waarbij vier mensen om het leven kwamen.

Politieagenten staan ??in de buurt moncler jas heren van voertuigen waarvan moncler jas dames sale gedacht wordt dat ze Mehdi Nemmouche moncler jassen vervoeren, 29, de Franse staatsburger die verdacht wordt van de schietaanval in het Brussels Joods Museum vorige maand, waarbij vier mensen zijn moncler jas sale omgekomen, terwijl hij vertrekt na een uitleveringshoorzitting bij het hof van beroep van Versailles, nabij Parijs, 26 juni 2014. https://www.monclerjassenherenoutlet.nl REUTERS / Benoit Tessier

Mehdi Nemmouche, 29, is in politiecellen bewaard over moncler jassen dames anti-terreur moncler outlet sale wetten op verdenking van moord, poging tot moord en bezit van wapens in verband met de aanval sinds hij gearresteerd werd in de zuidelijke stad Marseille op 30 mei.

Nemmouche had aanvankelijk de uitlevering geweigerd en moncler uitverkoop er later mee ingestemd, op voorwaarde dat Belgi hem niet voor beproeving naar een derde land zou sturen. Zijn advocaat, Apolin Pepiezep, heeft gezegd dat Nemmouche bezorgd was dat hij naar moncler jassen heren sale Isral moncler heren zou worden moncler jassen dames sale gestuurd, gezien het feit dat moncler nederland twee van de moncler jas outlet slachtoffers van de aanslag Isralisch waren.

Aanklagers zeggen dat Nemmouche een recidivist was in Frankrijk, veroordeeld op basis van gewapende overvallen, geweld en vandalisme moncler dames en andere misdaden, en bracht het grootste deel van 2013 in Syri door met het vechten tegen islamistische rebellen.

Europese regeringen maken zich in moncler sale toenemende mate zorgen over het feit dat burgers die in Syri gaan vechten de islamistische strijdbaarheid bij hun terugkeer zullen importeren.

De aanval door een man die het vuur opende met een Kalashnikov-geweer doodde een Isralisch moncler outlet echtpaar en een Franse vrouw. Een Belgische man die ook werd neergeschoten en gewond raakte in de aanval moncler jassen heren stierf op 6 juni.

Toen Nemmouche werd gearresteerd bij een busterminal in Marseille, droeg hij een Kalashnikov, een ander geweer en munitie vergelijkbaar met die gebruikt in de schietpartij, aldus openbare aanklagers. Pepiezep zei dat Nemmouche tegen de politie had gezegd dat hij ze had gestolen uit een auto in Brussel.

Nemmouche heeft drie dagen moncler jas heren om tegen de beslissing in beroep te gaan. moncler jas heren sale Als dat moncler jas dames het geval is, heeft het hof van beroep in Versailles 40 dagen om te beslissen of hij al dan niet uitlevert. Als hij dat niet doet, zal hij aan het einde van die periode worden uitgeleverd.

Rapportage door Lucien Libert en Chine Labbe; Schrijven door Alexandria Sage; Bewerken door Nicholas Vinocur en Sonya Hepinstall.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply